Boomvalk Venray, hier wil iedereen wonen!

Boomvalk is de straatnaam in de uitbreidingswijk Aan den Heuvel waar 14 afwisselende nieuwe woningen zullen verschijnen tegenover de vrijstaande vrije sector woningen. De Boomvalk wordt hiermee een statige laan waarmee de afbouw van dit wijkdeel in zicht komt. De Boomvalk ligt op slechts 1,5 kilometer van De Grote Markt,stadhuis en kerk.
De woningen houden via de grote ramen contact met buiten, waardoor er een mooie lichtinval ontstaat. Kenmerkend zijn de plattegronden die individueel op maat afgemaakt kunnen worden. Informeer naar de mogelijkheden. U heeft de keuze uit twee woningtypes: 'De Lepelaar', een ruime gezinswoning of 'De Pelikaan' een ruime woning met een volledig programma op de begane grond en een multifunctionele ruimte op de verdieping.

(dubbelklik op de afbeelding om te vergroten)

Succesvolle verkoop fase 1, 2 en 3!

DE LEPELAAR en DE PELIKAAN

Informatie en verkoop ga naar contact tabblad of neem rechtstreeks contact op met 'Peelrand Nieuwbouw makelaardij'.

De bouw van fase 1 is gestart, door de snelle verkoop van fase 2 en 3 zullen nu alle woningen tegelijkertijd gebouwd gaan worden!

Update: de 14 woningen aan de Boomvalk zijn inmiddels opgeleverd.(klik voor meer informatie op ‘woning types’.)
Venray Venray is een gemeente met ruim 43.000 inwoners, heeft een bruisend centrum en telt negen wijken met goede voorzieningen. Gemeente Venray heeft een oppervlakte van 16.500 hectare en bestaat, naast Venray zelf, nog uit 13 dorpen. De wijk Aan den Heuvel is de nieuwste uitbreidingswijk van Venray, dichtbij het centrum. Ook telt de gemeente 17 kinderopvangplaatsen van naschoolse opvang tot peuterspeelzalen, zijn er ruim 20 basisscholen en is er voortgezet- en beroepsonderwijs aanwezig, waaronder Gilde Opleidingen. Volgens onderzoek (de leefbarometer) voelt de inwoner van Venray zich veilig en is deze tevreden over zijn leefomgeving. Aan de rand van het centrum bevindt zich onder andere een zwembad en jongerencentrum 'The B.'. Er zijn veel actieve verenigingen. Dit alles maakt Venray een leefbare Gemeente met volop mogelijkheden voor iedereen.