De Pelikaan

Alle Pelikaan woningen zijn verkocht!

Binnenkort 6 Pelikaan woningen aan de Buizerdlaan!

Onderhoudsvrij en levensloopbestendig

In Boomvalk Venray worden 8 Pelikaan woningen gerealiseerd, allen vrijstaand geschakeld. De woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en zijn daardoor uitermate levensloopbestendig.

Wooncomfort, energiebewust

Op de begane grond bevinden zich naast de living en de keuken ook de hoofdslaapkamer en de badkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben direct contact met de beschutte, makkelijk te onderhouden patiotuin. Er is een separate was- en droogruimte die tevens bergruimte biedt. Deze eigentijdse woning maakt gebruik van moderne energietechnieken en heeft daardoor gegarandeerd lage energiekosten. De woning is optimaal geïsoleerd met HR++ glas. Standaard zijn 5 zonnepanelen voorzien, uitbreiding is mogelijk, de installaties zijn hierop voorbereid. De degelijke kunststof kozijnen maken de woning nagenoeg onderhoudsvrij.

Luxe badkamer

Een badkamer met inloopdouche, een tweede vrijhangend toilet biedt luxe en comfort. Tegelwerk is vrij naar keuze. De basis voorziet echter al in mooie grote tegels van 25 x 45 cm.

Ruime keukenopstelling

De keuken heeft de mogelijkheid voor een ruime moderne opstelling met kookeiland en heeft optimaal zicht naar buiten. Een hoekopstelling is ook mogelijk.

Living

Door zijn breedte van 4,7 meter en een diepte van 10,5 meter heeft de woonkamer een comfortabel en ruim formaat en de trapkast geeft extra bergruimte. Via een schuifpui heeft de living direct toegang tot de patiotuin.

1e verdieping

Het doorlopende raam boven de voordeur geeft rechtstreeks lichtinval op de 1e verdieping. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een extra logeerkamer en/of werk/hobbyruimte te creëren. De verdieping uitbreiden met dakkapel en/of extra ramen is mogelijk.

Brede oprit

De oprit is 5 meter breed en 7 meter diep en biedt ruimte aan twee personenauto’s.

Verlengde uitvoering

De Pelikaan heeft een verlengde variant met een extra slaapkamer op de begane grond en is vrij indeelbaar, geheel naar uw wens.

Keuzevrijheid

Informeer naar de mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen, bekijk de prijslijst en maak van 'De Pelikaan' uw woning op maat.

De Pelikaan

kavels vanaf 247 m2 /

Eventuele opties

  • Uitbreiding extra slaapkamer begane grond + achterdeur
  • Extra raam zijgevel verdieping, links of rechts
  • Dakkapel verdieping
  • Indeling verdieping in 2 ruimtes met portaal

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden